Henk ten Oever Media Presentatie Partners Opdrachtgevers
Henk ten Oever Presentatie

Presentatie

Met de komst van de digitale, social media staan foto's en berichten tegenwoordig in een fractie van een seconde op internet, Twitter, Facebook, Hyves of LinkedIn. Het nieuws is vaak niet meer te sturen maar gelukkig nog wel bij te sturen. Hoe doe je dat? Waarom is mediawatching zo belangrijk?

Het omgaan met journalisten en social media vraagt kennis van zaken. Weten wat de interviewer kan doen en hoe je zelf je boodschap zo duidelijk mogelijk voor het voetlicht brengt. Daar zijn geen ingewikkelde theorieen voor nodig. Met praktisch gerichte tips en handvaten kom je al een ongelooflijk eind.

Belangrijk is wat je vertelt en hoe je dat doet! Hoe bouw je een verhaal op?! Wat vertel je vooral wel en wat niet?! Hoe weet je nu of iets nieuws is en pareer je vragen van journalisten?! Is een radiomicrofoon of een tv-camera een kans of een bedreiging?

En weet dat het non verbale bij televisie maar ook in filmpjes en op foto's minstens zo belangrijk is.

In een- of meerdaagse trainingen valt er veel te leren. Er wordt vooral veel geoefend met camera en microfoon. Maar u krijgt ook altijd in een op maat gemaakte keynote-presentatie voorbeelden te zien van hoe het kan en hoe het vooral niet moet.
Tenslotte wilt u graag als bestuurder, politicus, directeur, manager of jurist op internet, televisie, de radio of in de krant het beste visitekaartje afgeven dat u bezit.

Henk ten Oever Advies & Organisatie

Oldekamp 35
9431HX Westerbork
Tel.: 0593 331417
Mob.: 0629592501
E-mail: info@henktenoever.nl
© 2014 Henk ten Oever