Henk ten Oever Media Presentatie Partners Opdrachtgevers

Partners

Henk ten Oever werkt met vier partners intensief samen. Voor de mediatrainingen voor omroepmedewerkers zijn dat Felix Meurders en Harmen Siezen. Zij beschikken eveneens over een jarenlange journalistieke en programmatische ervaring.

Voor de presentatie- en mediatrainingen, crisiscommunicatieprojecten en presentaties van congressen en seminars is dat Roel Barkhof.

Voor het camerawerk is Wim van de Glas zijn vaste partner.

Henk ten Oever, Wim van der Glas, Roel Barkhof Henk ten Oever Mediatraining Harmen Siezen Henk ten Oever en Felix Meurders Henk ten Oever Mediatraining Felix Meurders

Felix Meurders

Felix Meurders werkt vanaf 1968 bij de NOS, VARA (later BNNVARA) als televisie- en radiopresentator. Hij begon zijn radiocarriere als discjockey bij Radio Luxembourg. Binnen de publieke omroep was hij pionier en trendsetter op Hilversum 3, het huidige NPO Radio3. Hij presenteerde legendarische programma's als In de Rooie Haan, de Rock 'n Roll Methode, De Daverende Dertig, Gesodemeurders, Voetbal 80, De Leugen Regeert, Langs de Lijn en Kassa. Daarna was hij van maandag tot en met vrijdag op Radio 1 te beluisteren in De Nieuws BV tussen 12.00 en 14.00 uur en iedere zaterdag op Radio 2 tussen 12.00 en 14.00 uur in Spijkers met Koppen. Vanaf 2 januari 2021 presenteert Felix Meurders FM op 5 op NPO Radio5 iedere zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur.
Felix Meurders en Henk ten Oever verzorgen samen vanaf 2011 presentatie- en interviewtrainingen voor radio- en tv-presentatoren en verslaggevers in binnen- en buitenland.

Harmen Siezen

Harmen Siezen werkte 33 jaar als presentator/journalist bij het NOS Journaal. Hij was als anchorman van het nieuws zeer geliefd en werd door de kijkers hogelijk gewaardeerd. Voordat hij bij de NOS aan de slag ging werkte hij bij de TROS, als nieuwslezer en diskjockey bij de destijds beroemde piratenzender Radio Veronica en als schrijvend journalist bij het persbureau United Press International (UPI).

Hij presenteerde verder ruim 10 jaar de Nationale Nieuwsquiz.

Roel Barkhof

Roel Barkhof is vanaf de jaren zeventig tot 1998 journalist geweest. Hij werkte onder andere voor de dagbladen van de Drents Groningse Pers (DPG) en van 1989 tot 1998 als poltiek redacteur voor radio en televisie bij RTV Drenthe. In 1998 begon hij met zijn eigen bedrijf Roel Barkhof CS Communicatie & Organisatie.

Samen met Roel Barkhof verzorgt Henk ten Oever presentatie- en mediatrainingen en workshops crisiscommunicatie voor locale overheden.(www.roelbarkhof.nl)

Wim van der Glas

Wim van der Glas is een zeer ervaren cameraman. Hij filmt voor nationale en regionale omroepen en bedrijven als TVM Verzekeringen en Rabobank Nederland. Wim werkte mee aan talloze tv-programma's en videoproducties. Was als cameraman onder andere actief tijdens de WK Voetbal in Zuid Afrika in 2010 en bij meerdere Olympische Zomerspelen en Winterspelen. Hij beschikt over het modernste equipment, dat ook altijd gebruikt wordt tijdens de presentatie- en mediatrainingen.(www.vanderglasvideo.nl)

Henk ten Oever Advies & Organisatie

Oldekamp 35
9431HX Westerbork
Tel.: 0593 331417
Mob.: 0629592501
E-mail: info@henktenoever.nl
© 2014 Henk ten Oever