Waarschuwing

“Is dat nu nodig,” verzuchtte mijn vrouw, toen ze zag dat ik op mijn nieuwe website ook nog een blog heb. “Ja, waarom niet,” antwoordde ik neutraal. “Zit de wereld dan nog op wat schrijfsels van jou te wachten,” retourneerde ze. Waarop ik wijselijk mijn mond hield.

Maar in mijn achterhoofd zweefde al tijden voortdurend de titel van een column in de vroegere Persunie dagbladen van een man met veel titels. Professor dr. ir. L.A.M. Snijders of zoiets. En de aanhef was altijd: ‘Professor Snijders waarschuwt de wereld nog één keer’.

Zo gek zal het niet worden. Maar als ik anderen vertel dat je tegenwoordig je eigen platform, je eigen medium kunt creëren, waarom neem ik voor mezelf op mijn 59ste levensjaar daarvoor daar dan niet de ruimte.

Op ongeregelde tijden krijg ik vast inspiratie om u en mezelf nog één keer te vertellen wat in mijn Drentse hart borrelt en waar ik misschien de wereld wel voor wil waarschuwen.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>